AirPodien lisätarvikkeet

Mikäli rakastat musiikin kuuntelua ja liikkumista AirPodit ovat ehdoton hankinta. AirPodien avulla voit kuunnella lempimusiikkiasi ja liikkua vapaasti kotonasi tai käydä lenkillä. Musiikin kuuntelu on helppoa kun yhdistät AirPodisi esimerkiksi puhelimeesi tai tietokoneeseesi. Johdot eivät häiritse sinua eivätkä puristavat kuulokkeet rajoita, kun kuuntelet AirPodeilla musiikkia tai lempi podcastiasi. AirPodit ovat tyylikkään huomaamattomat ja sopivat korviisi hyvin.

Mitä lisätarvikkeita Airdpodien kanssa?

AirPodeille on mahdollista ostaa useita lisätarvikkeita, jotka tekevät niiden käytöstä entistä vaivattomampaa. AirPodit ladataan tyypillisesti niiden kotelossa. Kuulokkeet laitetaan koteloon ja kotelo kytketään latauskaapelilla verkkovirtaan. Kotelo on mahdollista ladata myös erikseen ja laittaa kuulokkeet myöhemmin kotelon sisään. Tällöin kuulokkeet latautuvat kotelossa, vaikka koteloa ei olisi kytketty verkkovirtaan. Normaalin lautauskaapelin lisäksi on mahdollista käyttää myös langatonta laturia. Tällöin kotelon voi asettaa yksinkertaisesti latausaseman päälle ja kotelo lautautuu vaivattomasti.

Mikäli pidät musiikin kuuntelusta liikuntaa harrastaessa, saattaa Earhooks-tyyppinen ratkaisu olla oikea valinta sinulle. Juostessa ja liikkuessa Earhooksit saavat AirPodit istumaan korvassasi erityisen hyvin, eikä sinun tarvitse pelätä, että ne tippuvat pois.

AirPodien pitäminen siistinä ja puhtaana onnistuu sen sijaan helposti käyttämällä esimerkiksi Trolsk AirPods Cleaning Kittiä. Puhdistussarjan avulla voi siistiä AirPodit liasta ja pölystä. Monipuolisen sarjan avulla nappikuulokkeet säilyvät pitkään kuin uusina.

Iphonetalosta löytyvat kaikki tarvittavat lisätarvikkeet

Mikäli haluat ostaa vaivattomasti lisätarvikkeita, kannattaa tehdä verkkoostos iphonetalossa. Verkkokaupasta löytyy kattava määrä laadukkaita tuotteita Airpodien kanssa käytettäväksi.

Comments Off on AirPodien lisätarvikkeet

Filed under Blogi