Miss pokerinaama

Suomalais-marokkolainen Sara Chafak on todellinen monitoiminainen. Hän on ehtinyt nuoresta iästä huolimatta moneen mukaan. Päämäärätietoinen ja monesta innostuva nuori nainen tuli suomalaisille tutuksi Miss Suomena, kun hänet kruunattiin maan kauneimmaksi vuonna 2012. Eksoottisesta ulkonäöstään Sara saa kiittää isänsä puolta. Miss Suomi kisojen jälkeen nuori kaunotar on nähty monissa erilaisissa tehtävissä ja kilpailuissa. Yrittämisen puutteesta Saraa ei voi moittia, sillä hän on kokeillut taitojaan monilla aloilla, myös luomalla uraa valtameren takana Amerikassa.Sara Chafak

Erilaisuuden nurja puoli

Sara Chafak nousi Miss Suomi kisojen suosikiksi jo kisaviikkojen aikana. Tumma kaunotar käänsi yleisön pään mihin tahansa menikin. Hän sai perintöprinsessoikseen Sabina Särkän ja Viivi Suomisen. Vasta 21-vuotias nuori nainen osaa hyödyntää hyvin julkisuuden ja se onkin poikinut hänelle lukuisia töitä. Ihan aina Sara ei ole kuitenkaan osannut arvostaa kaunista ulkonäköään. Hän on kertonut julkisesti kärsineensä kiusaamisesta jo tarhassa ja rankka kiusaaminen jatkui aina yläasteelle asti. Sara on saanut kuulla eksoottisesta ulkonäöstään koko lapsuuden. Tarhassa häntä haukuttiin neekeriksi ja myöhemmin koulussa kiusaaminen oli jatkuvaa nälvimistä ja ajoittain jopa fyysistä väkivaltaa. Itsetunnon korjautuminen on ollut nuorelle naiselle pitkä prosessi. Arabiaa puhuva ja erilaiselta näyttävä lapsi oli monelle liikaa. Nykyinen kuuluisuus ja kova työtahti kätkevät taaksensa rankkoja aikoja, sillä Chafak on joutunut kiusaamisen lisäksi seuraamaan lapsuudessaan perheensä hajoamista.sara chafek

Vankka parisuhde

Chafak on seurustellut nuoresta tytöstä asti ja hänen poikaystävänsä Tuomas on ollut vahvana tukena koko Saran uran ajan. Pari tapasi toisensa ylä-asteella, jolloin Sara ihastui rinnakkaisluokan komeaan poikaan. Kiireistä arkea asuvat nuoret asuvat vielä lapsuuden kodeissaan, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan. Sara on kertonut asuvansa mielellään vielä äitinsä luona ja työtehtävät ja uran luominen vievät sen verran aikaa, ettei nuoripari ole suunnitellut vielä yhteen muuttoa. Tuomas ja Sara ovat harvinaislaatuinen pari, sillä monella julkisuuteen ponnahtaneelle parille paineet ovat olleet liian suuria ja suhde on katkennut. Tuomas ja Sara ovat sen sijaan yhdistäneet voimansa ja hoitavat entisen Miss Suomen PR-työtä yhdessä. He ovat seurustelleet 11 vuotta.

Missi, pokeriammattilainen ja huippukokki yhdessä paketissa

Missi vuoden jälkeen Sara on jäänyt vahvasti suomalaiseen viihdemaailmaan pysyväksi ilmiöksi. Kotimaan uran lisäksi hän on kokeillut siipiään maailmalla. Yksi mielenkiintoisimmista hetkistä on ollut Saran osallistuminen Pokerstarin Shark Cage-ohjelmaan, jossa hän ihastutti mahtavalla bluffillaan. Saran pokerinaama piti pelipöydässä, jossa hän yllätti täydellisesti vastapelurinsa Ronnie Bardahin. Sara on kiertänyt pelaamassa eri puolilla maailmaa, kuten Etelä-Afrikassa.

Marokkolainen tausta tulee hyvin esiin Saran Foxilla pyörineessä kokkiohjelmassa Sara Chafak suolasta sahramiin. Sara on koulutukseltaan kokki, joten ohjelma sopii hänelle paremmin kuin hyvin. Kokkiohjelman jaksoissa Sara tekee ruokaa isoäitinsä marokkolaisia reseptejä hyödyntäen ja suomalaista twistiä lisäten. Kokkiohjelman jaksoissa marokkolaiset maut kohtaavat suomalaiset raaka-aineet. Silakat upotetaan marokkolaiseen charmoula-yrittiseokseen ja iänikuisen perunan tilalla kokeillaan couscousia. Ruuanlaitto ja uudenlaisten reseptien kehittely on Saralle rakas harrastus, joten oman kokkiohjelman saaminen oli hänelle yhden unelman täyttymys.

Vuonna 2013 Sara Chafak ihastutti fanejaan Dancing on Ice -kilpailussa. Liikunnallinen Sara on pelannut vuosikausia jalkapalloa ja hän nauttii liikunnasta. Sara selvisi semifinaaliin asti, jossa putoaminen harmitti häntä. Saran pari Sasha Palomäki kehui häntä kovaksi harjoittelijaksi ja peräänantamattomaksi kilpailijaksi. Kaunis jääprinsessa sulatti monen sydämen ja hän sai runsaasti fanipostia pieniltä tytöiltä.Amerikassa Saralla on oma agentti ja manageri, hän on käynyt koe-esiintymisissä ja toivoo saavansa rooleja tulevaisuudessa. Elokuvamaailmassa entinen Miss Suomi debytoi Hollywoodissa kuvatussa Fate toimintaelokuvassa.

Sara Chafak

Brändi nimeltä Sara

Sara on tehnyt itsestään melko menestyneen tuotteen. Hän päivittää ahkerasti sosiaalisen median tilejään kuten Instagramia. Upeat ja seksikkäät kuvat ovat tumman kaunottaren tavaramerkki. Hänet on nähty lukuisia kertoja esittelemässä uimapukuja ja bikineitä.Sara on itsekin kertonut rakentavansa ympärilleen pientä imperiumia. Missikisoista kuuluisuuteen ponnistanut nuori nainen vaihtaa alaa ja ammattia vauhdikkaasti. Hän on kotonaan pokeripöydissä mutta myös luistinradoilla. Kotona asuva äidintyttö lennähtää eri puolille maailmaa pelaamaan, mallin töihin tai elokuvan kuvauksiin. Chafak todistaa sen, että rautaa on taottava silloin kun se on kuumaa. Reipas asenne ja ennakkoluuloton luonne vievät tehtävästä toiseen ja kohti uusia kokemuksia. Sara on ehtinyt saavuttaa paljon ikäänsä nähden, joten tulevaisuudella on vielä varmasti paljon tarjottavaa.

Comments Off on Miss pokerinaama

Filed under Blogi